Scanare intraorală
3Shape

Ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de tratamente dentare într-un mod cât mai eficient și confortabil posibil. Tehnologia în domeniul stomatologiei face acest lucru posibil, iar clinica noastră Dental District este dotată în acest sens.

Scanner-ul intraoral 3Shape TRIOS joacă un rol important în întregul procesul de tratament. Permite medicilor noștri sa aibă control complet asupra tuturor aspectelor transformării zâmbetului pacienților, cuprinzând o gamă largă de indicații, de la coroane dentare, fațete, încrustații și implanturi dentare până la proteze scheletate, gutiere și aparate ortodontice.

 • Amprentare digitală de mare precizie, în timp real
 • Diagnostic corect încă de la început și planificarea optimă a tratamentului
 • Confort sporit pentru pacient și medic
 • Reducerea numărului de vizite și a timpului petrecut în cabinetul stomatologic

Ce reprezintă
Scanarea intraorală 3Shape?

Tehnologia 3Shape TRIOS reprezintă cea mai avansată metodă de scanare intraorală, oferind rezultate superioare și confort sporit pentru pacienți. Amprentarea digitală este realizată în timp real, în doar 3 minute, și este extrem de utilă în planificarea tratamentelor dentare, cu următoarele indicații și beneficii:

 • Implanturi dentare – restaurări de înaltă precizie și nivel estetic
 • Ghid chirurgical pentru implanturi dentare – amprentele digitale obținute cu scanner-ul 3Shape TRIOS sunt folosite inclusiv pentru planificarea și realizarea ghidurilor chirurgicale de poziționare a implanturilor dentare.
 • Fațete dentare și încrustații (inlay/onlay) – redare de mare precizie a detaliilor chiar și în situațiile dificile precum înghesuiri sau încălecări ale dinților.
 • Coroane dentare – posibilitate de amprentare a preparațiilor subgingivale pentru orice indicație de lucrare protetică fixă
 • Coroane dentare provizorii și modele wax-up virtuale – se realizează scanarea digitală înainte de șlefuire astfel încât șlefuirea și lucrarea provizorie să fie perfect compatibile.
 • Proteze scheletate – modul de scanare optimizat pentru țesutul gingival și rugile palatine
 • Gutiere și aparate ortodontice – analizarea, planificarea planului de tratament și proiectarea aparatelor ortodontice

Scanner-ul 3Shape TRIOS utilizează tehnologia CAM / CAD, iar acest aspect îmbunătățește semnificativ comunicarea între medicul stomatolog și tehnician. Rezultatul lucrărilor dentare sunt, astfel, extrem de precise atât ca forma cât și nuanța, fiind necesare ajustări minime sau deloc atunci când ajung la pacient. Amprenta dentară 3D este de înaltă calitate și oferă o imagine în cel mai mic detaliu a danturii pacientului, eliminând disconfortul și vizitele numeroase regăsite în cazul amprentării tradiționale.

Date de contact

Telefoane
031 426 0373
0774 654 047
victoriei@dentaldistrict.ro

Programează-te online

Solicita o programare telefonica la numerele afisate mai sus, sau foloseste formularul de contact.
Prețuri
Scanare intraorală 3Shape

Prescanare 50 Lei
Scanare bont implant 25 Lei
Scanare preparatie/element 10 Lei

© DENTAL DISTRICT 2021. Toate drepturile rezervate | Acord GDPR | Politică de Cookies

Website realizate de White SEO

© DENTAL DISTRICT 2021. Toate drepturile rezervate. Website realizate de White SEO