Implant dentar

Straumann Neodent®

Cea mai bună decizie pentru zâmbetul tău!
Implant dentar Straumann Neodent

Redobândește sentimentul de încredere care vine odată cu a avea dinți puternici și sănătoși.

Un implant dentar de succes, arată și se simte precum dintele natural

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este un dinte artificial care actionează ca unul natural. Este o soluție pe termen lung pentru substituirea unuia sau mai multor dinți lipsă. Un implant dentar înlocuiește întregul dinte, de la rădăcină până la coroană și oferă beneficii importante, cum ar fi stabilitate, durabilitate și estetică.

„Rădăcina” unui implant dentar este un dispozitiv mic, asemănător rădăcinii naturale, fabricat din titan sau titan zirconiu. Este introdus în osul maxilarului în locul dintelui lipsă și acționează ca suport pentru o coroană dentară artificială.

Straumann Neodent, un implant dentar premium.

Implantul dentar Straumann® - proiectat pentru a dura o viață!

Straumann este o companie lider în implanturi dentare, a câștigat încredere la nivel mondial și există multe motive pentru care un implant Straumann este o alegere excelentă pentru sănătatea orală.

În ultimul deceniu, implanturile dentare au devenit un tratament des realizat în stomatologie. Există multe tipuri de implanturi, însă majoritatea pacienților nu sunt suficient de informați cu privire la diferențele extrem de importante dintre sistemele de implanturi. Componentele implanturilor dentare Straumann sunt fabricate ținând cont de standardele de calitate recunoscute la nivel internațional, de precizie, durabilitate și își dovedesc eficacitatea prin cercetări clinice documentate.

Alege corect din prima și zâmbește fără rețineri în fiecare zi!