Implant dentar
INNO

Un implant dentar de succes arată și se simte precum dintele natural!

Asta oferă implantul dentar INNO prin beneficiile aduse atunci când înlocuiește unul sau mai mulți dinți pierduți!

  • Succes dovedit clinic peste 20 de ani
  • Stabilitate și integrare rapidă in os
  • Calitate dovedită la nivel internațional
  • Biocompatibilitate și rezultate estetice de lungă durată
  • Inserare rapidă

La Dental District medicii noștri specialiști în implantologie și chirurgie orală sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune soluții în materie de implanturi dentare, toate potrivite nevoilor tale.

Cowellmedi INNO
Implant dentar

Sistemul de implant dentar INNO cu încărcare imediată este folosit cu succes atât postextracțional (imediat după extracție), în cazul pacienților cu edentație veche (lipsa unui dinte), cât și în intervențiile din vecinătatea sinusului maxilar.

Implantul este conceput pentru a fi utilizat mai simplu, mai ușor, mai rapid și mai sigur față de alte tratamente stomatologice.

Tehnologia care stă în spatele implantului dentar INNO constă într-un design excelent optimizat pentru structura intraorală a pacienților. Suprafața sa unică, gravată cu macro și micro pori, previne pierderea osoasă marginală din timpul încărcării și oferă avantaje pe termen lung.

Rată de succes remarcabilă de osteointegrare

  • Implantul dentar INNO este proiectat folosind o tehnologie superioară care îl face ușor adaptabil nevoilor pacientului.
  • Fabricat din titan, este biocompabil și ușor acceptat de organism.
  • Design-ul său permite o osteointegrare puternică și rapidă.
  • Atenția la detalii face ca implantul dentar INNO să aibă o conexiune optimă între bont și șurub astfel că împiedică pătrunderea bacteriilor în locul în care a fost plasat și, în același timp, menține coroana dentară bine fixată.
  • Implantul dentar INNO oferă stabilitate oferindu-ți libertate în savurarea alimentelor preferate fără a face diferența între implant și dinții naturali.

Ceea ce contribuie în plus la acuratețea inserării implantului și implicit crește succesul de osteointegrare, este tehnologia 3Shape TRIOS. La clinica Dental District inserarea implanturilor se realizează cu ajutorul ghidului chirurgical iar tehnologia 3Shape TRIOS ajută medicii să planifice întreaga intervenție în cel mai mic detaliu.

Despre compania coreeană Cowellmedi

Cowellmedi este producător și furnizor de implanturi dentare în Coreea de Sud din 1994. Este una dintre cele mai recunoscute companii care se ocupă cu cercetarea și dezvoltarea implanturilor dentare dar și a materialelor pentru regenerarea oaselor și a țesuturilor utilizate în stomatologie.

Cowellmedi este dedicată celei mai inovative tehnologii din lume, dezvoltând astfel produse de calitate superioară, conducând viitorul tehnologiei implanturilor dentare de ultimă generație și consolidând un nou standard în biotehnologie.

Super ofertă!

La doar 1699 lei pentru fiecare implant*, susținem zâmbetul tău cu încrederea că noi suntem cea mai potrivită alegere!

* preț oferit pentru achiziționarea și inserarea chirurgicală a implantului
* consultația inițială care conține inclusiv computer tomograf este gratuită

Date de contact

Telefoane
031 426 0373
0774 654 047
victoriei@dentaldistrict.ro

Programează-te online

Solicita o programare telefonica la numerele afisate mai sus, sau foloseste formularul de contact.
© DENTAL DISTRICT 2021. Toate drepturile rezervate | Acord GDPR | Politică de Cookies

Website realizate de White SEO

© DENTAL DISTRICT 2021. Toate drepturile rezervate. Website realizate de White SEO