Clinica Dental District
Despre noi

Clinica Dental District, situata in centrul Bucurestiului, pune la dispozitia pacientilor sai tratamente stomatologice si un mediu clinic la cele mai inalte standarde.

Dental District este locul unde ai totul integrat – sala de radiologie, chirurgie dentara, cabinet special dedicat copiilor si medici specializati pe fiecare ramura a stomatologiei. Clinica noastra este dotata cu tehnologii de ultima generatie astfel incat punem un diagnostic corect inca de la inceput, tratamentele se realizeaza cu mare acuratete, minim invaziv si cu rezultate de exceptie, iar timpul petrecut pe scaunul stomatologic este mai scurt.

Pentru noi, pe primul loc sunt nevoile, dorintele si confortul pacientilor care ne trec pragul. Medicii nostri ofera consultatii si planuri de tratament cuprinzatoare si atent realizate, asigurandu-se ca fiecare pacient intelege fiecare pas al ingrijirii zambetului lor. Suntem permanent angajati si pregatiti in a oferi cele mai bune solutii pentru rezolvarea oricarei probleme dentare.

Activitate de peste 01234567890 ani
Client Satisfaction
0123456789001234567890%
Intervention Success
012345678900123456789001234567890%
Happy with Staff
0123456789001234567890%
Quick Recovery

Părerile
Pacienților

Ozana Lisandra

Experiență minunată, personal prietenos și de ajutor, m-au ajutat să mă simt în siguranță și binevenită. Echipamente moderne, aproape identice cu cabinetele stomatologilor din Olanda, dar considerabil mai accesibile. Vă mulțumim pentru o vizită minunată!

Oana Nicolae

5 stele cu felicitari pentru servicii, calitate, profesionalism, curatenie si amabilitate.

Tudor Daescu

Tehnologie de ultimă oră care îmbunătățește experiența și rezultatele. Drăguț drăguț, explicându-și acțiunile pas cu pas în timpul procesului.

Tudor Daescu

Profesionalism si seriozitate. Programarile sunt respectate, medicii sunt foarte atenti si comunica pas cu pas procedurile. Clinica moderna cu aparatura performanta.

Theodora Krizsala

Merg la ei de aproape un an si jumatate. De fiecare data au fost super! Recomand cu incredere.

Petcu Irina

O clinica cu oameni profesioniști, care m-au făcut să trec peste teama de dentist. Recomand cu drag!

Octavia Vlad

Servicii de calitate, o echipa de profesionisti, aparatura ultra moderna si preturi decente. Recomand cu mare drag! Cu siguranta voi mai reveni!

Arghir Tiberiu

Am fost de cateva ori pacient al clinicii Dental District si de fiecare data, atat medicii cat si personalul, au fost foarte amabili dar si profesionisti in acelasi timp, mi-au rezolvat problemele rapid si au oferit consultanta post interventie. Recomand oricui are probleme stomatologice sa mearga la aceasta clinica si sigur va pleca de acolo cu zambetul pe buze.

Contact Dental District

Fiecare medic este specializat pe o anumită ramură, astfel încât pacientul beneficiază de cea mai bună expertiză pe fiecare domeniu stomatologic, în funcție de nevoile sale.

031 426 0373
0774 654 047
Calea Victoriei nr.155, Bl. D1, Sc.8, Et.1
Sector 1, Bucuresti
victoriei@dentaldistrict.ro

Program clinică

Consultați programul clinici dentare Dental District pentru a vă planifica vizita.

Ai nevoie de mai multe informații?

© DENTAL DISTRICT 2021. Toate drepturile rezervate | Acord GDPR | Politică de Cookies

Website realizate de White SEO

© DENTAL DISTRICT 2021. Toate drepturile rezervate. Website realizate de White SEO